Matthijssen Constructies MATTHIJSSEN
CONSTRUCTIES
 

Informatie

MACON Zelfrijdende proefveldzaaier MACON Zelfrijdende proefveldzaaier MACON Zelfrijdende proefveldzaaier MACON Zelfrijdende proefveldzaaier MACON Zelfrijdende proefveldzaaier MACON Zelfrijdende proefveldzaaier MACON Zelfrijdende proefveldzaaier MACON Zelfrijdende proefveldzaaier

Klik op de foto voor meer foto's ...

Zelfdrijdende proefveldzaaier

In samenwerking met Kramer Bant en Weevers Swifterbant hebben wij twee zelfrijdende zaaimachines mogen ontwikkelen voor Wageningen University & Research, Open Teelten in Lelystad en Wageningen University & Research, Unifarm in Wageningen

De wens van Wageningen University & Research, Open Teelten was om proefvelden met verschillende lengtes op een spoorbreedte van zowel 3,00 m. als ook 3,25 m. te kunnen zaaien waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de nieuwste GPS proefveld techniek.

De uitdaging was ook om een machine te ontwikkelen die ondanks zijn grote werkbreedte toch aan de wettelijke transportbreedte voldoet. Om dit te realiseren is de vooras hydraulisch opklapbaar gemaakt. De machine wordt in de breedte op een aanhanger gereden en voldoet hiermee aan de gestelde eisen.

Zowel de klanten, wijzelf en onze partners kijken tevreden terug op een geslaagde samenwerking. Luisteren naar de klant en dit koppelen aan onze eigen jarenlange ervaring zijn de basis voor een zeer geslaagd project.